Translate

18. mája 2013

Orgovánová.......

...a zase tie tašky.... musela som vyskúšať takú ako som videla u Ajinky..no proste neodolala som .....a druhú len tak , mala som chuť šiť a šiť....potrebovala som  dobiť baterky....

Ajuš ďakujem za inšpiráciu ♥




rozmer som si upravila,  kôli tomu,že som mala len  zbytky rifloviny ... aj ucho na plece je kratšie, nemám rada keď sa mi to plance ....
a túto som šila len tak ,mala som chuť a látky ktoré ma oslovili ....




s kvitnúcim orgovánom a jeho vôňou mám obdobie fialovej....


Milé moje blogerečky prajem Vám krásny dník,plný pohody a energie ♥.....


14 komentárov:

  1. Miru ty taštičky jsou super, taky jsem se chystala na tu od Ajky, ale nějak se nemůžu rozhodnout pro látku a taky mám v plánu ještě větší tašku, takže nakonec nevím co mám šít radši. Musím si to nechat uležet :)
    Pa, hezký den. Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Jitulinko,
      vsetky tasky od Ajinky su uzasneeeeeeeeee, ja som sa zamilovala do tejto uz mam nastrihanu inu...vyberam len stare zasoby take odstrihy ,aby mi to vyslo, prisposobujem si svoje rozmery pripadne zosivam diely...aj ja sa chystam este na tu velku nakupku..... Ved ono Ta intuicia nasmeruje na co budes mat skor chut...Mooooc Ta pozdravujem a dakujem za navstevu !!!
      pekny dnik ♥♥♥

      Odstrániť
  2. Mirka nepochopím ako to stíhaš...veď teraz v záhrade je veľa roboty a viem že makáš aj tam aj na dome a ešte aj šiť?...no neviem... A ta taštička nemá chybu, je to môj model ktorý moc rada nosím. Nádherne skombinované látky a ako vždy aj chutne ušite.
    Pozdravujem Ťa a ja idem zasadiť paradajky. Niežeby som ich ešte nemala ale suseda sa rozhodla že mi ešte treba :-)) Krásny deň Mirka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maji, vecery a dni ked prsi si snazim rozlozit tak ,aby som mohla k tomu sadnut, i ked som ako psies z tych obycajnych povinnosti utahana niekedy ako kon....ale toto potrebujem ako balzam na dusu .....Dakujem Ti za komentik, si zlata moc rada Ta tu vidim..a s tym sadenim ani mi nehovor, kde co je prazdne aj len pcham bud paradajku ,alebo kalerab,salat ...no hroza ..prave padali krupy tak snad, mi to vsetko nezbuchalo ...to by ma uz asi cert vzal z tej roboty :)))
      pekny dnik a krasny pozdrav Ti posielam !!!

      Odstrániť
  3. Miri tie "batôžky" sú SUPER. Šije ti to jedna báseň. Šikulka, pa Hela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Helus, dakujem Ti za mile pismenka .... ono sa toto silo nejako samo...ked je chut ide to, ale ked nieje to by si mala vidiet ...:))))
      pekny dnik a nezabudaj sa nam ozvat chybala si mi !!♥

      Odstrániť
  4. Jé Miruš, tys ale rychlík a šikulka:-))) Ty srdíčka jsou parádní na tý klopě! Druhá taška je taky skvělá, ty ucha se mi líbí:-)) Látka pěkná, mám stejnou červenou, dcera si jí vybrala na polštář:-)
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajusko, dakujem, za vsetky navody, za mile komentiky..si pre mna taky pohanac, co vidim u Teba je prakticke a musim to vyskusat a tak ver , aj moje levely zdolavam coraz castejsie.....a tie latky su uzasne to mas pravdu, mam len take odstrihy ale som za ne velmi vdacna dobrej osobke Danke a rada sa v nich prehrebam:))
      pekny dnik a krasne tvorenicko !!♥♥♥♥♥

      Odstrániť
  5. Ahoj Miri,zdravím dámy ;-).
    Chtěl sem jen podotknout,ale nevím jestli to nedělá jen mě,pár obrázků se mi nezobrazuje, jakoby byly chybově nahrány, ale fakt nevím, třeba to je jen chyba v mém kompu. Jinak opět parádní práce, Mirča je úžasně šikovná;-) Přeji všem krásné dny,ahoj L*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Lubosku, ja si obrazky upravujem na urcitu velkost, tak ze by si nemal mat problem s ich nacitanim.... Dakujem Ti za navstevu, ktoru si velmi vazim, mile komentiky ....prajem Ti krasny tyzden, plny pohody a krasnych zaberov a super vyletikov ....
    paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne si ich vyhotovila Mirka! tie srdiečka sú skvelý nápad, ja by som ani jednej taštičke neodolala :-)
    pozdravujem
    pa Zdenka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zdenicka dakujem.... snad sa raz niekomu hodia zatial putovali do krabice :) pekny vecer a dakujem Ti za komentarik si tu vzdy vitana !!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je báječná taška. Musím se do nějaké tašky konečně vlomit, není to moje silná stránka. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jani dakujem, od Teba pochvala, velmi zahreje pri srdiecku ...ja mam take obdobie ked tasky tak tasky a ked nausky tak nausky a tak....:))) dakujem za navstevu sikulka a prajem prijemny podvecer.

    OdpovedaťOdstrániť